Orgel Bijbelboek

Maar de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing.

Galaten 5:22

Agenda

Zondag
23
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger Prof. dr. J.W. Maris (Apeldoorn). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger Prof. dr. J.W. Maris (Apeldoorn). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
24
Juni

Dinsdag
25
Juni

Woensdag
26
Juni

Donderdag
27
Juni
Uiterste inleverdatum kopij Onderweg van Juli/Augustus
Vereniging: Redactie Onderweg
Locatie: Overig


Uiterste inleverdatum kopij Onderweg van Juli/Augustus. Deze uitgave verschijnt op 6-7-2024. LET OP: De nieuwe uitgave van Onderweg is voor twee maanden!
Bidstond
Locatie: Kruispunt


een korte overdenking en aansluitend bidden we voor de inloopochtend
Aroma in 't Kruispunt
Locatie: Kruispunt


‘Aroma’ voor gemeenteleden en gasten, iedere donderdag van 10 tot 12 uur.

Vrijdag
28
Juni

Zaterdag
29
Juni

Zondag
30
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. van Dijken (Nieuw Vennep). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. van Dijken (Nieuw Vennep). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.