Bijbelboek Orgel

Hoor, Israël: de HERE is onze God; de HERE is één! Gij zult de HERE, uw God, liefhebben met geheel uw hart en met geheel uw ziel en met geheel uw kracht.

Deuteronomium 6:4-5

Agenda

Zondag
16
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos (Assen). Heilig Avondmaal. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Woord en Daad-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos (Assen). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Woord en Daad-, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
17
Juni

Dinsdag
18
Juni

Woensdag
19
Juni

Donderdag
20
Juni
Bidstond
Locatie: Kruispunt


een korte overdenking en aansluitend bidden we voor de inloopochtend
Aroma in 't Kruispunt
Locatie: Kruispunt


‘Aroma’ voor gemeenteleden en gasten, iedere donderdag van 10 tot 12 uur.
kerkenraadsvergadering
Vereniging: Kerkenraad
Locatie: Consistorie



Vrijdag
21
Juni

Zaterdag
22
Juni

Zondag
23
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger Prof. dr. J.W. Maris (Apeldoorn). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger Prof. dr. J.W. Maris (Apeldoorn). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.