Bijbelboek Orgel

14 Ik ben de goede herder en Ik ken de mijne en de mijne kennen Mij, 15 gelijk Mij de Vader kent en Ik de Vader ken, en Ik zet mijn leven in voor de schapen.

Johannes 10:14-15

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de opstanding van Christus


Datum: 25 maart 2024

Paasvieringen in De Wegwijzer
Zondag 31 maart, Eerste Paasdag, leidt ds. H.D. Rietveld uit Nijkerk de morgendienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De Schriftlezing is Lukas 24: 31-35, vers 34 zegt: De Heere is werkelijk opgewekt en aan Simon verschenen. De verkondiging gaat over de feitelijkheid van Christus’ opstanding en de gevolgen daarvan voor het heden en de toekomst van de wereld. De machten van de dood en van het kwade zullen voorgoed verdwijnen en Zijn koningschap zal eeuwig zijn. God maakt Zijn beloften waar.
's Middags om 17 uur leidt ds. G. Oosterhuis uit Langerak de dienst. De preek gaat over het verhaal in Johannes 20, over Maria van Magdala, de leerling van Jezus die Hem als eerste ontmoet, na zijn opstanding. Haar blijdschap is groot en het lijkt wel alsof ze Hem nooit meer wil loslaten. Maar Jezus heeft ander plannen: Ik ben op weg naar mijn Vader die ook jullie Vader is. Dan laat Maria Jezus los om ruimte te maken voor ons. Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten op Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel