Orgel Bijbelboek

In de vreze des HEREN ligt sterke gerustheid, zelfs voor zijn zonen is er een schuilplaats

Spreuken 14:26

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over Zending


Datum: 12 augustus 2024

Zondagmorgen 18 augustus leidt drs. W. van 't Spijker uit Hilversum de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Doen jullie nog aan buitenlandse zending? Dat is toch niet meer van deze tijd? Kijk eens wat er allemaal fout is gegaan in het verleden. En kijk eens om je heen naar de situatie van kerken in West-Europa. Zouden we daar niet vol op moeten inzetten?’ Er lijken allerlei redenen te zijn om vandaag de dag geen zendingsactiviteiten in het buitenland te ontplooien. Het Bijbelgedeelte uit Handelingen 13: 1-3 vertelt ons over een kerkgemeenschap in Antiochië, in Syrie, die twee van de vijf leidinggevende mensen uit die kerk ontslaat van taken binnen de kerk, en ze op pad laat gaan om het Goede Nieuws te delen in de wereld om hen heen. Die geschiedenis leert ons dat God door zijn Geest - ook voor vandaag - nog steeds wegen wijst die ons in een ver land kunnen brengen. Wat kunnen wij voor vandaag leren van het leven en de gehoorzaamheid van de gemeente in Antiochië?
 Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten op Kon. Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel