Bijbelboek Orgel

want Hij zal aangaande u zijn engelen gebieden, dat zij u behoeden op al uw wegen; op de handen zullen zij u dragen, opdat gij uw voet niet aan een steen stoot.

Psalmen 91:11-12

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over het gebed Onze Vader


Datum: 17 juni 2024

Zondag 23 juni leidt prof. dr. J.W. Maris uit Apeldoorn beide diensten om 10 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
's Morgens 10 uur: als het meest in het oog lopende kenmerk van christenen zal niet snel feestvieren worden genoemd. Goed om daarom zondagmorgen in de kerk stil te staan bij die bruiloft waar Jezus zorgde voor wijn toen er niets meer was. Meer dan we dachten brengt dat ons heel dichtbij waar het Jezus Christus echt om te doen is!
's Avonds 18:30 uur: in het Onze Vader bidden we - misschien wel vaak zonder veel nadenken - 'leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze'.
Daar iets beter bij stil staan is wel van belang!
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten op Kon. Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel