Bijbelboek Orgel

Want zijn maaksel zijn wij, in Christus Jezus geschapen om goede werken te doen, die God tevoren bereid heeft, opdat wij daarin zouden wandelen.

Efeziers 2:10

Agenda

Zondag
26
Mei
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. M.Bot (Maassluis). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. H.M. Mulder (Veenendaal). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
27
Mei

Dinsdag
28
Mei

Woensdag
29
Mei

Donderdag
30
Mei
Bidstond
Locatie: Kruispunt


een korte overdenking en aansluitend bidden we voor de inloopochtend
Aroma in 't Kruispunt
Locatie: Kruispunt


‘Aroma’ voor gemeenteleden en gasten, iedere donderdag van 10 tot 12 uur.

Vrijdag
31
Mei
Nacht van Gebed
Vereniging: Gebedskring
Locatie: Overig (Roeping Wilnis)


Adres: De Roeping, Kerkstraat 12, Wilnis.

Zaterdag
01
Juni

Zondag
02
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Heteren). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie-is bestemd voor SOS_Varenden-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Heteren). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie-is bestemd voor SOS_Varenden-, Kerk en Kerkelijke kassen.