Bijbelboek Orgel

want Hij zal aangaande u zijn engelen gebieden, dat zij u behoeden op al uw wegen; op de handen zullen zij u dragen, opdat gij uw voet niet aan een steen stoot.

Psalmen 91:11-12

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over trouw blijven bidden


Datum: 16 oktober 2017

 Zondag 22 oktober leidt ds. J. van Dijken uit Nieuw Vennep beide diensten, om 10 en 17 uur. 's Morgens is de schriftlezing Daniël 6. Daniël is als jongen in een totaal vreemd land gekomen en blijft toch trouw aan zijn geloof. Zelfs na 70 jaar is hij nog trouw. Hoe heeft hij dat volgehouden? Hij bidt elke dag, maar dat gebed wordt wel erg op de proef gesteld als de leeuwenkuil dreigt. Het laat iets zien van de vreselijke dingen die in de wereld gebeuren, je huivert ervan. Toch is er een mogelijkheid om stand te houden en dan ook nog uitzicht hebben op een nieuwe aarde waarop gerechtigheid woont. We hebben te maken met Babel, de stad van de wereld en Jeruzalem, de stad van God.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten