Bijbelboek Orgel

Want uw man is uw Maker, HERE der heerscharen is zijn naam; en uw losser is de Heilige Israëls, God der ganse aarde zal Hij genoemd worden.

Jesaja 54:5

Nieuws

Terug naar overzicht

Je leven op het spel in De Wegwijzer


Datum: 02 oktober 2017

Zondag 8 oktober leidt ds. J. van Amstel uit Ede beide diensten. Wat moet je met collega’s die jaloers zijn en daarom je uit de weg willen ruimen? Vooral als je in het buitenland werkzaam bent en moederziel er alleen voor staat. Moet je dan meedoen, als je baas je opdrachten geeft, die je om je geweten niet uit kunt voeren? En als daardoor je leven op het spel staat, wat moet je dan? Daarover gaat het zondagmorgen om 10 uur in de kerk, als drie jonge mensen anders reageren dan de massa om hen heen, en het als een wonder overleven.
 Wie geniet er nu zo van een geschenk, dat je leven lang meegaat? Wie is zo gelukkig met het kennen van het meest waardevolle in iemands leven? Daarover gaat het zondagmiddag om 17 uur in de kerk, als iemand zo blij is.
 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten