Bijbelboek Orgel

Want: Alle vlees is als gras en al zijn heerlijkheid als een bloem in het gras; het gras verdort en de bloem valt af, maar het woord des Heren blijft in der eeuwigheid. Dit nu is het woord, dat u als evangelie verkondigd is.

1 Petrus 1:24-25

Nieuws

Terug naar overzicht

Dankdag in De Wegwijzer


Datum: 24 oktober 2016

Zondag 30 oktober leidt ds. A.G.M. Weststrate uit Kapelle-Biezelinge beide diensten om 10 en 17 uur in De Wegwijzer.

Woensdagmiddag 2 november zijn de kinderen welkom bij een dienst in 'De Wegwijzer'. Aanvang 15.00 uur, het thema is 'Dankend bij Een'. Het gaat dan over een familie in de Bijbel die vanwege honger uit hun land Israël wegtrok naar een vreemd land. In dat land trouwde hun zoon met een meisje: Ruth. Ruth kwam met haar schoonmoeder terug in Israël toen er in het buitenland honger was. Er waren prachtige regelingen in Israël. Ruth kreeg ruimschoots te eten. En ze vond een man. De God van Israël had voor hen gezorgd. Zo heeft de vader van Jezus Christus ook voor ons gezorgd.

Om 19:30 uur is er nog een dienst die op de volwassenen gericht is.

Belangstellenden zijn hartelijk welkom op het adres Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees de complete tekst op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten