Orgel Bijbelboek

De andere discipelen dan zeiden tot hem: Wij hebben de Here gezien! Maar hij zeide tot hen: Indien ik in zijn handen niet zie het teken der nagels en mijn vinger niet steek in de plaats der nagels en mijn hand niet steek in zijn zijde, zal ik geenszins geloven.

Johannes 20:25

Nieuws

Terug naar overzicht

Veeleisend en uitnodigend


Datum: 24 april 2016

 

Op zondag 1 mei leidt ds. J. van Dijken uit Nieuw Vennep de diensten in De Wegwijzer. Beide preken sluiten op elkaar aan. Om 10 uur is de schriftlezing Lukas 14:16-15:10 en om 17 uur Lukas 15:1,2 en 11-32. Het thema is Veeleisend en uitnodigend. Zondagmorgen gaat het over de massale belangstelling voor Jezus. Je zou er jaloers op worden. Die mensen moet je vast houden, dus maak het ze dan wat gemakkelijk om te blijven. Nu Jezus doet dat niet, Hij is juist heel veeleisend. Hij vraagt je helemaal. Alleen Hij kan je maken zoals Zijn Vader je bedoeld heeft, namelijk een liefdevol mens. In Jezus zie je Gods liefde die mensen als verloren kinderen weer Thuis brengt in de liefdevolle armen van zijn Vader. Of je nu kerkmijder of kerkbezoeker bent, Vader kijkt naar je uit en wil je in de armen sluiten.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten