Orgel Bijbelboek

Hij zal voor eeuwig de dood vernietigen, en de Here HERE zal de tranen van alle aangezichten afwissen en de smaad van zijn volk zal Hij van de gehele aarde verwijderen, want de HERE heeft het gesproken.

Jesaja 25:8

Nieuws

Terug naar overzicht

Wie is toch Jezus in De Wegwijzer


Datum: 12 januari 2015

Onderstaand bericht is naar de krant verzonden:

Wie is toch Jezus in De Wegwijzer

Op 18 januari zal de eigen predikant ds. G. Vos in de CGK Mijdrecht de diensten leiden.

 Om 10 uur is de schriftlezing uit Mattheus 3 vers 13-17 en is het thema: Wie is toch Jezus? Alles wat God belooft en vraagt aan zijn volk vraagt hij ook aan Jezus. Zo is hij opgedragen in de tempel en wordt hij nu gedoopt in de Jordaan. Jezus komt alles na. Terwijl hij het eigenlijk niet nodig heeft. Als hij zich laat dopen dan daalt de Heilige Geest op Hem. Langzamerhand wordt duidelijk dat God met Jezus een nieuwe start maakt. Die start wordt gevolgd door een nieuw verbond.

 Om 17 uur wordt Lukas 3 vers 10-14 gelezen, het thema is: Wat moeten we dan doen? De doop tot bekering en vergeving hebben velen ontvangen. Nadat ze gedoopt zijn leeft een vraag heel breed onder de mensen: Wat moeten we dan doen? Wie twee stel kleren heeft moet die delen. Deel ook het voedsel wat je hebt. Kennelijk gaat God aan het werk juist in de mensen die hun tekorten belijden en naar Jezus uitzien.

 Belangstellenden zijn van harte welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht.

Lees het complete artikel op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel

Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/online+diensten