Orgel Bijbelboek

Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe.

Johannes 3:16

Nieuws

Terug naar overzicht

Tel je zegeningen in De Wegwijzer


Datum: 20 oktober 2014

Onderstaand bericht is naar de krant verzonden:

Tel je zegeningen in De Wegwijzer
Op zondag 26 oktober gaat in beide diensten ds. J. Breman uit Zwijndrecht voor in CGK De Wegwijzer.  De diensten staan in het teken van geloof en geloofsgroei.
  's Morgens om 10 uur wordt uit Psalm 103 en Exodus 34: 1-10 gelezen, het thema: Tel je zegeningen! Kunnen wij net als David onze zegeningen tellen in ons leven, vanuit een levende relatie met Christus? Wie die vraag niet of misschien zelfs wel ontkennend moet beantwoorden, mag zich nog altijd omkeren naar een God Die ons al bij onze doop bij onze naam riep en ons in de Verbondsrelatie tot Hem stelde!
  's Middags om 17 uur is de schriftlezing uit Psalm 34: 1-6, Psalm 146 en 150, het thema: Lofprijzing. Er zijn drie woorden die zowat door elk mens op onze wereld worden verstaan: het zijn amen, halleluja en Coca-Cola. In een preek over lofprijzing gaat het uiteraard over dat middelste woordje halleluja: een samenvoeging van twee Hebreeuwse woorden: Hallelu (= prijst) en Jah, afkorting van JAHWEH (= God)
  Belangstellenden zijn van harte welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/online+diensten