Orgel Bijbelboek

Maar nu, zo zegt de HERE, uw Schepper, o Jakob, en uw Formeerder, o Israel: Vrees niet, want Ik heb u verlost, Ik heb u bij uw naam geroepen, gij zijt Mijn.

Jesaja 43:1

Nieuws

Terug naar overzicht

De gelijkenis van de zaaier in De Wegwijzer


Datum: 30 juli 2014

Hieronder informatie over de diensten van komende zondag:

De gelijkenis van de zaaier in De Wegwijzer
Op zondag 3 augustus wordt 's morgens een preek gelezen in CGK De Wegwijzer. Ouderling J.W.G. Koning zal om 10 uur de dienst leiden. Het thema van de verkondiging is: Een zaaier ging uit om te zaaien.
Een overbekend Bijbelgedeelte uit Mattheüs 13. Een gelijkenis. Wat zegt ons dit vandaag?  Hoe lezen we dit en horen we wel wat er in gezegd wordt? Horen, luisteren, hoe doen we dit? En leren we na dit verstaan ook Jezus hierin te volgen? Hij zaaide immers uiteindelijk Zichzelf….
  Ds. L.C. Buijs gaat voor in de avonddienst om 18.30 uur, het thema is: Een duivelsbrug, de bijbeltekst is uit 1 Petrus 5: 8-9.
Legenden vertellen hoe met de hulp van de duivel bijzondere dingen tot stand zijn gekomen. Natuurlijk moest daar wel een prijs voor betaald worden…. Veel mensen in onze tijd vinden de duivel een achterhaald begrip. Toch heeft de Bijbel het wel over hem. We worden gewaarschuwd om op onze hoede te zijn.
  Belangstellenden zijn van harte welkom op Koningin Julianalaan 22, Mijdrecht. Lees het artikel ook op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/online+diensten